BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 800kn (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 40 rezultata

Aparati za zavarivanje Weco proizvodnje. Pogledaje našu široku ponudu profesionalnih aparata za zavarivanje. Aparata za MIG/MAG, TIG i REL zavarivanje, sve po Vašim potrebama i zahtjevima. Weco aparati za zavarivanje se koriste kako u većim proizvodnim pogonima tako i u manjim radionicama. Odličan omjer cijene i kvalitete.

Weco proizvodi i prodaje uređaje za zavarivanje od 1997. godine. Glavni ured i tvornica su smješteni u sjeveroistočnom dijelu Italije. Wecovi uredi, tehnički/projektni odijeli, proizvodnja i skladište rade na nacionalnom i internacionalnom nivou. Širok spektar uređaja za zavarivanje zajedno sa velikim lagerom služe Wecu da ispuni zahtjeve svojih kupaca u najkraćem mogućem roku.

Dinamičan menadžment podržan solidnim iskustvom u prodaji, zajedno sa dubokim znanjem o korištenju uređaja za zavarivanje, omogućuje ovoj tvrtki da bude među najboljima u zavarivačkoj industriji.
WECO predstavlja bolja riješenja za unaprijeđenje proizvodnje, optmiziranje vremena intervencije, minimiziranje troškova procesa zavarivanja, sa najvišim standardima.

Weco jako brine u održivosti okoliša kroz štednju energije, kako bi se minimizirao utjecaj njihovih proizvoda i proizvodnih procesa na okoliš. Gledano sa tehničke strane, Weco se konstantno unaprijeđuje ulažući u nove tehnologije.

 

Aparati za zavarivanje | aparat za varenje | aparati za varenje

AAA 2018
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.
Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.