BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 800kn (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 20 rezultata

MIG/MAG aparati

MIG/MAG aparati savršeni su za zavarivanje ako nemate iskustva, a željeli bi naučiti zavarivati. Kroz sat, dva obuke uz profesionalno vodstvo možete naučiti osnove s kojima ćete raditi funkcionalne zavare. Estetika zavarivanja doći će sa vremenom kroz praksu i daljnje učenje. MIG MAG aparati najčešće se koriste kod autolimarije, za izradu raznih konstrukcija, ograda, održavanje mehanizacije i poljoprivredne opreme itd. Osim laganog savladavanja postupka zavarivanja velika prednost je mogućnost zavarivanja aluminija i nehrđajućeg čelika.

Na probe.hr imamo široku MIG MAG aparata za zavarivanje, kontaktirajte nas i naš stručni tim će Vam pomoći u odabiru aparata za Vaše potrebe.

MIG/MAG postupci

MAG zavarivanje u narodu poznato i kao CO2 varenje je zavarivački postupak taljenja materijala zaštitom plina CO2. Plin i žica za zavarivanje zajedno prolaze iz aparata do mlaznice gorionika, plin rastjeruje kisik iz zone taljenja i omogućava da prilikom visoke temperature taljenja materijal zadrži svoja svojstva tj. da ne progori u prisustvu kisika ( temperatura na koju se metal zagrijava visoka je i na toj temperaturi metal gori .Kao što svi znamo za gorenje potreban je kisik i iz tog razloga koristi seCO2 plin koji ne podržava gorenje. Co2 u zoni zavara štiti zavar od pregaranja tj. mjenjanja njegovog svojstva) . Do topljenja žice dolazi stvaranjem električnog luka između dvaju suprotnih polova ( između materijala koji zavarujemo i žice koja izlazi iz gorionika) . MAG zavarivanje najjednostavniji je način zavarivanja jer omogućuje rad jednom rukom i relativno lagano je određivati dodavanje materijala i brzinu zavarivanja.

MIG zavarivanje jednaki je postupak kao i opisani MAG jedina je razlika u plinu koji se koristi za zaštitu vara. Za MIG zavarivanje najčešće se koristi ARGON plin koji je nužan kao zaštita kod zavarivanja aluminija ili inoxa.

AAA 2018
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.
Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.