Cijena na upit
Akcija!

Aparat za AC/DC zavarivanje WECO Discovery 221 EVO

Jamstvo 36 mjeseci
Rok isporuke 2-5 radnih dana
Mogućnost povrata Unutar 14 dana
Načini plaćanja Plaćanje pouzećem, opća uplatnica ili Internet bankarstvo, kartična naplata

21.862,28 kn

Discovery 221AC / DC Evo revolucionarni je vrhunski monofazni TIG AC / DC inverter za zavarivanje. TIG AC funkcije su idealne za zavarivanje aluminija, magnezija i srodnih legura. Obični čelici, nehrđajući čelik i bakar mogu se lako zavarivati ​​u TIG DC.

Discovery 221AC / DC Evo posebno je dizajniran za iznimno precizno zavarivanje u građevinarstvu, petrokemijskoj industriji, prehrambenoj industriji i drugim primjenama koje zahtijevaju vrlo visoke performanse zavarivanja.

Novo korisničko sučelje (EVO) omogućuje brz i učinkovit pristup svim dostupnim funkcijama. 50 programa može se učitati i spremiti u memoriju (JOB), a svi programi se mogu lako pozvati kada koristite gornju / donju svjetiljku.

Također je moguće stvoriti nizove različitih poslova koji će se koristiti na određenim aplikacijama. Jednostavan odabir MMA načina rada omogućuje izbor vrste elektrode (osnovni, rutilni, CrNi, Alu), što rezultira optimizacijom zavarljivosti i parametara.

Također je moguće kontrolirati prekidač polariteta (zamjena) izravno s korisničkog sučelja, izbjegavajući odvajanje kabela. Na kraju je dodatno dostupna funkcija AC (za zavarivanje u izmjeničnoj struji), što je posebno prikladno za zavarivanje posebnih elektroda.

Brand

WECO

Na temelju 0 recenzija

0.0 cjelokupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti ocjenu “Aparat za AC/DC zavarivanje WECO Discovery 221 EVO”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.

Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.