15 godina PROBE-a Ostavite komentar

Naša priča započela je 2004. godine kada je gospodin Krunoslav Lugarić nakon dugogodišnjeg rada u prodaji i nabavi alata odlučio otvoriti vlastitu tvrtku specijaliziranu za prodaju i distribuciju profesionalnih alata i opreme. Do ideje za pokretanjem vlastitog poslovanja došli smo osluškivanjem potreba na tržištu, a glavna motivacija bila nam je želja za izgradnjom pouzdane obiteljske tvrtke u kojoj će se prodavati kvalitetan profesionalni alat.

Naziv “PROBE” dolazi od latinske riječi probitas što u prijevodu znači poštenje, lojalnost i iskrenost. Ime nam se na prvu svidjelo jer su to ujedno i temelji na kojima baziramo naše poslovanje te zahvaljujući kojima i dan danas uspješno poslujemo.

Ambulantna prodaja koju smo primjenjivali na početku poslovanja vrlo brzo se, zbog obujma posla, proširila na poslovanje u iznajmljenom poslovnom prostoru u kojem je tvrtka poslovala do 2015. godine kada smo se preselili u vlastiti poslovni prostor na kojem nas možete pronaći i danas – J.J. Strossmayera 269, Osijek.

Kroz godine smo se susreli s brojnim izazovima na koje nikad nismo gledali kao na prepreke, već kao na mogućnosti koje smo iskoristili za unaprjeđenje našeg modela poslovanja.

Također, ne krijemo da nam je krajnji cilj od samog osnivanja bio izgradnja male obiteljske tvrtke. Kako bismo to uspjeli, trudimo se držati korak i primjenjivati nove tehnologije u poslovanju te učiti o novitetima u našoj djelatnosti.

Okosnica našeg poslovanja su djelatnici bez kojih naš razvoj i svakodnevna komunikacija s kupcima i poslovnim partnerima ne bi bila moguća. Zahvaljujući njima i njihovom pristupu poslu uspješno odolijevamo našim najvećim konkurentima na tržištu.

S godinama smo izgradili čvrste odnose pune povjerenja s našim kupcima i poslovnim partnerima zbog kojih nam se uvijek vraćaju, a želja nam je da u budućnosti zadržimo nivo poslovanja i kvalitete na kojem poslujemo.

Za sve koji razmišljaju o otvaranju vlastite tvrtke, savjetujemo da prije nego se upuste u poslovni pothvat budu iskreni prema sebi i svojim mogućnostima te razmisle o tome što žele i gdje se vide za nekoliko godina. Tek nakon toga mogu krenuti u realizaciju svoje ideje, svjesni toga da će na trenutke biti teško ali da ukoliko budu dovoljno uporni i vjeruju u sebe imaju sve preduvjete za uspjeh.

Ako imate dodatnih pitanja vezanih za naše poslovanje, želite poslušati prezentacije naših poslovnih partnera ili uživati u brojnim rođendanskim pogodnostima pridružite nam se od 25. do 27. travnja 2019. godine na Danima otvorenih vrata u našoj poslovnici smještenoj u J.J. Strossmayera 269, Osijek.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

blank
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.