Trebate R1 račun?

U slučaju da vam treba R1 račun za vašu narudžbu, možete ga zatražiti na jednostavan način.

Ukoliko niste registrirani korisnik, nakon što ste odabrali proizvod i krenuli u proces narudžbe, bit ćete odvedeni na stranicu koja će vam ponuditi registraciju. Pred vama će se otvoriti obrazac u kojem je nužno upisati tražene podatke.

Ukoliko želite R1 račun, na vrhu obrasca potrebno je upisati informacije o OIB-u i nazivu poslovnog subjekta (kao na slici)
NAPOMENA: Uz upisivanje OIB-a i imena poslovnog subjekta, obavezno je unijeti i podatke, odgovorne osobe – ime, prezime te ostale obavezne podatke naznačene znakom *

U slučaju da ste postojeći korisnik i želite promijeniti svoj status iz fizičke u pravnu osobu, ono što trebate napraviti je u gornjem dijelu ekrana u izborniku korisničkih opcija odabrati opciju „Adrese“ te opciju „Uredi“ u polju „Adresa za naplatu“.

Nakon toga, sustav vas vodi na dio stranice na kojem je potrebno upisati tražene podatke – OIB i ime poslovnog subjekta te potvrditi promjenu podataka odabirom opcije „Spremi adresu“, kao što je naznačeno na slici.

blank

Ukoliko ste uspješno obavili sve navedeno i uspostavili status pravne osobe uz svaku vašu narudžbu bit će priložen R1 račun.