BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 800kn (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–60 od 132 rezultata

Listovi tračnih pila po mjeri. Slobodno nas kontaktirajte ako list kojeg tražite nije ponuđen na webshopu. Listove izrađujemo prema Vašim specifikacijama i željama. U postupku samostalne izrade listova tračnih pila, koristimo provjerenu njemačku kvalitetu vrhunskog proizvođača Robert Röntgen, koji je jedan od najvećih proizvođača tračnih pila za rezanje, širom svijeta.

Saznajte više klikom ovdje!

U određivanju broja zuba po inču (TPI), pokušajte pronaći ravnotežu završne obrade i brzine posmaka. Oštrice s više zubaca režu sporije i glađe. Oštrice s manje zubaca režu brže, s nešto grubljim završetkom.

Za bilo koju vrstu preciznog rezanja, pravilo je da uvijek pokušavate zadržati najmanje tri zuba u materijalu cijelo vrijeme. To dodaje stabilnost i točnost i odnosi se na rezanje metala i drveta.

Koristite oštrice s grubim zubima (2 ili 3 TPI) za ponovno piljenje i rezanje debljih materijala. Za opće poslove rezanja drva u tipičnom 3/4″ materijalu, koristite oštricu od 4 TPI za grubo, brzo rezanje i oštricu od 14 TPI za sporije i glađe rezanje. Oštrica u rasponu od 6 do 8 TPI pruža dobre performanse opće namjene. Ova ista jednadžba vrijedi bez obzira na to da li siječete drvo ili metal.

AAA 2018
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.
Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.