BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–60 od 133 rezultata

Listovi tračnih pila po mjeri. Slobodno nas kontaktirajte ako list kojeg tražite nije ponuđen na webshopu. Listove izrađujemo prema Vašim specifikacijama i željama. U postupku samostalne izrade listova tračnih pila, koristimo provjerenu njemačku kvalitetu vrhunskog proizvođača Robert Röntgen, koji je jedan od najvećih proizvođača tračnih pila za rezanje, širom svijeta.

Saznajte više klikom ovdje!

U određivanju broja zuba po inču (TPI), pokušajte pronaći ravnotežu završne obrade i brzine posmaka. Oštrice s više zubaca režu sporije i glađe. Oštrice s manje zubaca režu brže, s nešto grubljim završetkom.

Za bilo koju vrstu preciznog rezanja, pravilo je da uvijek pokušavate zadržati najmanje tri zuba u materijalu cijelo vrijeme. To dodaje stabilnost i točnost i odnosi se na rezanje metala i drveta.

Koristite oštrice s grubim zubima (2 ili 3 TPI) za ponovno piljenje i rezanje debljih materijala. Za opće poslove rezanja drva u tipičnom 3/4″ materijalu, koristite oštricu od 4 TPI za grubo, brzo rezanje i oštricu od 14 TPI za sporije i glađe rezanje. Oštrica u rasponu od 6 do 8 TPI pruža dobre performanse opće namjene. Ova ista jednadžba vrijedi bez obzira na to da li siječete drvo ili metal.

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00