BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 40 rezultata

Aparati za zavarivanje Weco proizvodnje. Pogledaje našu široku ponudu profesionalnih aparata za zavarivanje. Aparata za MIG/MAG, TIG i REL zavarivanje, sve po Vašim potrebama i zahtjevima. Weco aparati za zavarivanje se koriste kako u većim proizvodnim pogonima tako i u manjim radionicama. Odličan omjer cijene i kvalitete.

Weco proizvodi i prodaje uređaje za zavarivanje od 1997. godine. Glavni ured i tvornica su smješteni u sjeveroistočnom dijelu Italije. Wecovi uredi, tehnički/projektni odijeli, proizvodnja i skladište rade na nacionalnom i internacionalnom nivou. Širok spektar uređaja za zavarivanje zajedno sa velikim lagerom služe Wecu da ispuni zahtjeve svojih kupaca u najkraćem mogućem roku.

Dinamičan menadžment podržan solidnim iskustvom u prodaji, zajedno sa dubokim znanjem o korištenju uređaja za zavarivanje, omogućuje ovoj tvrtki da bude među najboljima u zavarivačkoj industriji.
WECO predstavlja bolja riješenja za unaprijeđenje proizvodnje, optmiziranje vremena intervencije, minimiziranje troškova procesa zavarivanja, sa najvišim standardima.

Weco jako brine u održivosti okoliša kroz štednju energije, kako bi se minimizirao utjecaj njihovih proizvoda i proizvodnih procesa na okoliš. Gledano sa tehničke strane, Weco se konstantno unaprijeđuje ulažući u nove tehnologije.

Aparati za zavarivanje | aparat za varenje | aparati za varenje

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00