O nama

Osluškujući potrebe tržišta, sada već davne 2004. godine spojili smo iskustva i znanja o profesionalnom alatu te otvorili tvrtku Probe d.o.o. u Osijeku. Od tada uspješno poslujemo zahvaljujući profesionalnom pristupu, uslužnosti naših djelatnika i razumijevanju potreba naših partnera i klijenata. Probe veleprodaja i maloprodaja te servis, nalaze se u ulici J. J. Strossmayera 269, u zapadnom dijelu Osijeka.

Primarna djelatnost naše tvrtke temelji se na distribuciji profesionalnih alata i opreme renomiranih svjetskih proizvođača. Važan dio poslovanja je distribucija uređaja i opreme za zavarivanje, alatnih strojeva za rezanje, brušenje i savijanje, ručnih i električnih alata s priborom, te kompletna oprema za zaštitu na radu.

Ponosni smo na činjenicu da veliki dio asortimana kojeg distribuiramo proizlazi iz direktne suradnje s proizvođačima, te smo ujedno za tu robu ovlašteni distributer za područje RH.

Početkom 2016. godine otvaranjem servisa u našoj poslovnici, omogućili smo našim kupcima brz i kvalitetan popravak električnih alata, a 2018. godine, apliciranjem za sredstva iz EU fondova, uspješno smo dovršili projekt i nabavu stroja za rezanje, zavarivanje i pakiranje listova tračnih pila. Više o projektu pročitajte ovdje.

Probe d.o.o ovlašteni je servis za električne i akumulatorske alate proizvođača Makita, Metabo, Ruko, MACC i Kemper te uređaja za zavarivanje Weco.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u posljednje tri godine, naša je tvrtka zadovoljila stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata zlatne bonitetne izvrsnosti kojeg dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Pripadamo u skupinu od  0,4% najboljih poduzeća u Hrvatskoj, s referencom da smo siguran, ugledan i poželjan partner.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, brzina, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

Vaš Probe tim!

 

Zastupnici smo i distributeri sljedećih brandova:

 • Klingspor – renomirani njemački proizvođač brusno-reznih ploča i abrazivnih materijala.
 • Röntgen – listovi tračnih pila za metal
 • Macc i Nebes – tračne pile za rezanje metala
 • Kemper – ventilacijski sustavi
 • Optrel, Weldas, Rhinoweld – oprema za zavarivanje i zaštita zavarivača
 • Weco, Abicor Binzel – uređaji za zavarivanje i rezervni dijelovi
 • Elektroda Zagreb, SIJ Elektrode Jesenice, Esab, Böhler – dodatni materijali za zavarivanje
 • Gloor – plinska i rezna tehnika
 • Delta Plus i Lacuna – program radne i zaštitne odjeće i opreme.
 • Makita, Metabo, Ruko, Bosch – električni, akumulatorski, benzinski alati i pribor
 • Proxxon, Unior, Bgs, Wiha, Hawera, Bahco, Ridgid, Knipex – ručni alat, dodaci i pribor
 • Mitutoyo, Schut, Horex – mjerni alati i oprema

Osnovni podaci:

PROBE d.o.o.
Adresa sjedišta: J. J. Strossmayera 269, Osijek 31000
OIB: 43278064772

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK:
IBAN: HR0924020061100408024, SWIFT: ESBCHR22

PRIVREDNA BANKA ZAGREB:
IBAN: HR7723400091110194883, SWIFT: PBZGHR2X

ZAGREBAČKA BANKA:
IBAN: HR0923600001102053583, SWIFT: ZABAHR2X

Registarski sud : Trgovački sud u Osijeku, MBS: 030079718, Temeljni kapital: 300.000,00 kn uplaćen u cijelosti, članovi uprave: Ksenija Lugarić, Krunoslav Lugarić.

IZVJEŠĆE BONITETNE IZVRSNOSTI 2018
Izdavač: Bisnode d.o.o.
Član Bisnode, Stockholm, Švedska

Izvješće pogledajte ovdje.