BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–60 od 272 rezultata

Električni alati

Električni alati imaju veliku prednost –  kontinuirani izvor struje. Električni alati nisu podređeni padu performansi kao bežični alati na litij-ionske baterije. Žičani alati većinom imaju i veći moment sile od akumulatorskih alata.

Nedostatak električnih alata je nepraktičnost kabla za struju. Iako će vaši alati raditi punom snagom kontinuirano, kabal će posebno smetati kod poslova poput održavanja travnika, rad će biti otežan na velikim prostorima. Također do problema dolazi pri skladištenju, u tome da električni alati nisu tako praktični za skladištenje kao akumulatorski alati upravo zbog kabla.

Koju vrstu alata odabrati?

Najbolje rješenje za vječitu debatu između zagovaratelja žičanih tj. bežičnih alata je imati i jednu i drugu vrstu u arsenalu. Jedini problem kod takvog rješenja je cijena. Na probe.hr praćenjem mjesečnih akcija i čestih promocija alata uvijek možete pronaći ono što tražite po povoljnim cijenama.

Neki alati su superiorniji u izvedbi sa baterijama, a neki su bolji kao žičani. Na primjer ako često koristite recipročnu ili kružnu pilu, žičana verzija je često preferirana jer će Vam pružiti kontinuirane i stabilne perfomanse koje su potrebne za čist rez kroz razne materijale. Bežične verzije alata su idealne za bušilice odvijače tj. udarne bušilice. Takvi alati se koriste posvuda na gradilištu i radnicima je potrebna mobilnost pri korištenju.

Kako bi dobili najbolji omjer cijene i kvalitete razmislite na koji način i gdje koristite Vaše alate najviše. Ako ste više na otvorenim prostorima, više će Vam koristiti akumulatorski alati.

Ako ste ipak češće u radionici i ne trebate nositi Vaš alat posvuda, a treba Vam puna, jednaka snaga – izaberite električni žičani alat.

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00