BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

PROLJETNI I OBRTNIČKI SAJAM OD 15. DO 17. OŽUJKA U GOSPODARSKOM CENTRU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

30. Proljetni i 24. obrtnički sajam održat će se u suvremenom i multifunkcionalanom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije od 15. do 17. ožujka 2024. godine. 
Svečano otvorenje sajma je u petak 15. ožujka 2024. godine u 10 sati. Izložbeni prostor će za posjetitelje tijekom tri sajamska dana biti otvoren od 10 do 19 sati uz besplatan ulaz i parkiranje. PROBE d.o.o. će Vam se predstaviti na sajmu s novim brendom u svojoj vrtnoj ponudi te s drugim vrhunskim i poznatim brendovima.

Više
Ostavite komentar

Team building – KUPJAK, GORSKI KOTAR – listopad 2023.

Prošlog vikenda tim Probe posjetio je Gorski kotar u sklopu svog team buildinga. Cilj ovog izleta bio je jačanje međuljudskih odnosa među članovima tima kroz druženja, timske igre, izlete i druge aktivnosti. Uz užurbani tempo posla, tijekom radnog dana ostaje nam vrlo malo vremena za druženje i privatne razgovore, stoga je ovakav oblik druženja bio iznimno koristan za tim.

Više
Ostavite komentar
blank

NEBES tračne pile

Tračne pile Nebes su visoko kvalitetni i učinkoviti uređaji prikladni za precizno rezanje različitih materijala, od čelika, željeza i aluminija pa do bakra, teflona i PVC-a.
Ove pile imaju 30% duži vijek trajanja lista pile zbog minimiziranih vibracija pri radu stroja.
Podesivi kut rezanja, ovisno o modelu pile, raspona je od 0°-60°.
Različite veličine oštrice zadovoljit će svakog korisnika pri izvršavanju radova s pilom.
Kvalitetna i precizna izrada ovih pila osigurava mogućnost kontinuiranog i intenzivnog rada na pilama.

Više
Ostavite komentar
CNC Sustav plazma rezanja - OMNICUT Star 3100

CNC Plazma za rezanje sa odsisnim stolom i filterskom jedinicom Kemper – OMNICUT Star 3100

Patentirani portalni koordinatni stroj za rezanje OMNICUT STAR 3100 sa snažnim frekventno reguliranim dvostranim AC servo pogonom. Robusna mosna konstrukcija izuzetnih dinamičkih karakteristika, snažni AC servo motori, te precizna obrada kliznih staza nude Vam izvanredna dinamička svojstva u cjelini, veliku brzinu i visoku točnost pozicioniranja i rezanja.

Više
Ostavite komentar
Macc tračne pile probe

Macc tračne pile

S više od 35 godina u industriji proizvodnje pila, MACC je međunarodno poznat po vrhunskoj kvaliteti i inovativnom asortimanu proizvoda. Sve MACC pile su pouzdani, teški strojevi proizvedeni u Italiji najviše kvalitete.
Probe d.o.o. nudi široku ponudu pila koje su dobro prilagođene industriji proizvodnje čelika. Raspon također uključuje ručne strojeve, poluautomatske kao i potpuno automatske tračne pile.

Više
Ostavite komentar
nilfisk blog probe

Nilfisk – Provjereni izbor industrijskih usisavača

Industrijski usisavači Nilfisk idealno su rješenje za održavanje, čišćenje i automatizaciju proizvodnje, te su korisni za čišćenje u zatvorenim prostorima i za uklanjanje opasne prašine i dima. Industrijski usisivači također su korisni na mjestima gdje nisu dopuštene emisije prašine, kao što su područja sa strojevima osjetljivim na prašinu i laboratorijima.

Više
Ostavite komentar
Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00