Zaštita lica i očiju 2

Primarno dizajnirane za rad, zaštitne naočale vrlo su važan dio opreme u svim poslovima s alatom i strojevima. Znaju to jako dobro svi koji rade s metalom i ostalim legurama. Još kao djeci govorili su nam kako ne smijemo gledati kada netko brusi jer će nas boljeti glava.

Osim glavobolje, prskotine koje nastaju brušenjem mogu izazvati ozbiljne ozljede. Zato je zaštita lica i očiju u poslovima zavarivanja i plinskog rezanja, iznimno važna. Vjerujemo da kod takvih poslova ne započinjete s radom prije nego što ste zaštitili lice. Za potpunu zaštitu lica kod zavarivanja u ponudi su različite maske za zavarivanje sa ili bez filtracije.

Za  kombinirane poslove brušenja, zavarivanja donosimo vam akcijsku cijenu za naočale TOBA3 T5.

Ove naočale-maska dolaze s duplim okvirom u kombinaciji prozirnih i zatamnjenih leća. Vanjska leća se podiže, što dodatno olakšava posao, bez potrebe za stalnim skidanjem i stavljanjem naočala.

Za sve ostale poslove, neovisno s kojim materijalima i strojevima radite, nudimo velik izbor zaštitnih naočala. Sa zatamnjenim ili prozirnim staklima, uv zaštitom kao i zaštitom od ogrebotina, čestica i zamagljivanja, te još mnogo drugih, poslu neophodnih, karakteristika.

Tehnologija i dizajn zaštitnih naočala brzo napreduje, te se radne zaštitne naočale sada nose jednako kao i obične. Za sve one koji naočale ali i posao nose sa sobom, na gradilišta, montaže i terene, nudimo velik izbor modernih naočala. Naočale koje možete nositi i u slobodno vrijeme poput zaštitnih naočala KISKA SMOKE.

Ove naočale karakteriziraju, osim modernog dizajna, okvir te zglobovi bez metala, što vam omogućuje duže neprekidno nošenje bez smetnji i žuljanja. Mekan nosni držač prilagođava se licu a uv zaštita pogoduje vanjskim radovima kao i radu na visinama.

Ukoliko ste u potrazi za dodatnom zaštitom lica u ponudi imamo vizir VISORPC koji dolazi u pakiranju od dva komada. Kompaktan je s nosačima vizira.

Čak i ako vaši poslovi zakonski ne zahtijevaju zaštitnu opremu, osigurajte si zaštitu na radu jer zdravlje je ipak, najvažnije. Osim zaštitnih naočala, pogledajte našu ponudu opreme za zaštitu glave.

U ostalim blogovima doznajte više informacija o proizvodima i pronađite akcijske ponude.

Pogledajte i naše ostale proizvode na webshopu ili nas posjetite na adresi J.J. Strossmayera 269, 31 000 Osijek.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem:

e-mail: info@probe.hr

tel: +385 (0)31 500 130

Vaš Probe

 

2 Comments

 1. Poštovani,

  Povremeno trebamo nešto zavariti i imamo u blizini pravog zavarivača koji je stručan . Savjetovao nam je da kupimo monofazni inverterski uređaj sa minimalno 200 A (veličina i dubina vara itd). S obzirom da nam isti zatreba povremeno radije bi izbjegli nešto što je previše skupo (Kemppi, Fronius, Lincoln itd). Suzili smo izbor na one do 2500 kn tj. REM WMEm 200 profi line, Awelco Inverter ARC 250 i GYS “Gysmi 200P”. Gledajući tehničke specifikacije vidimo da iako su sva tri 200 A navode različite dubine zavarivanja od 6 do 10 mm itd. Možete li nam dati savjet koji bi bio najbolji izbor uloženo dobijeno. Hvala unaprijed.

  lp, Neven

  1. Poštovani,

   Trenutno je u ponudi WECO Discovery 150TP. Najbolji izbor za vaše potrebe. Cijena u rangu vaših zahtjeva.

   Link na proizvod: https://probe.hr/proizvod/aparat-za-rel-tig-zavarivanje-weco-discovery-150tp/

   Hvala!

   Bojan Martinović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.