BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Kako se registrirati

Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Korisnički račun“ u gornjem desnom kutu svake stranice.
Te potom unesite Vaš email i željenu lozinku i nakon toga kliknite na tipku “Registracija”. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

Upišite svoje osobne podatke i adrese

Nakon registracije i prijave, potrebno je unijeti osobne podatke koji se upisuju u polju „Adrese“. U slučaju da je adresa dostave drukčija od glavne adrese, adresu dostave je potrebno definirati u polju „Adresa za dostavu.“ Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!

Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se Probe.hr zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 3.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00