Oprema za zavarivanje

Prikazujemo 1–40 od 426 rezultata

Oprema za zavarivanje na probe.hr – Za najbolje zavarivačko iskustvo uživajte u najboljoj osobnoj zaštitnoj opremi. Provjerite našu ogromnu ponudu zaštitne opreme vodećih svjetskih brendova. Optrel, Weldas, Rhinoweld, Lacuna pružaju vam zaštitu za sve Vaše specifične potrebe. Velika ponuda zavarivačkih pregača, maski za zavarivanje, zavarivačkih rukavica, rukava, zavarivačke radne obuće i druge zavarivačke zaštitne opreme.

Probe d.o.o. je službeni distributer švicarskog proizvođača maski za zavarivanje Optrel. Optrel se neprestano trudi istaknuti se na globalnom, konkurentnom svjetskom tržištu, nudi najbolju kvalitetu opreme za zavarivanje i posluje na najvišoj razini.

Weldas proizvodi zagarantirano nemaju proizvodnih nedostataka. Zbog širokog spektra namjene, na korisniku je odgovornost da izabere proizvod za točno ono što mu treba. Weldasovi proizvodi su označeni sa pripadajućim EN standardima.

Lacuna grupa je internacionalna tvrtka koja u svom poslovanju objedinjuje razvoj, proizvodnju, doradu, distribuciju, prodaju i promociju radne i zaštitne odjeće i opreme (PPE) visoke kvalitete. Zajedno sa svojim poslovnim partnerima Lacuna tvrtka je postala konkurentna na tržištu, te prepoznatljivi po kvaliteti, sigurnosti, dobro razgranatoj distributivnoj mreži i prihvatljivim cijenama.

Prikazujemo 1–40 od 426 rezultata