Visokotlačni čistač blog

Visokotlačni čistači – brzo, lako i temeljito čišćenje Ostavite komentar

Nakon dugog razdoblja kišnog vremena, sunčane i tople dane iskoristite za čišćenje staza, okućnice, uređaja i vozila. Ostaci blata nakupljenog na poljoprivrednim strojevima i vozilima, naslage prljavštine i mahovine na stazama brzo i učinkovito uklonit ćete uz pomoć visokotlačnih čistača.

Prije kupovine visokotlačnog čistača, popularno zvanog miniwash, zapitajte se za što ćete ga najčešće koristiti. Ako vam je potreban za povremeno pranje automobila, dvorišta, stepenica ili pak tepiha, zadovoljit će vas naš povoljniji model Makita HW102.

Ovaj model odlikuju teleskopska drška za lakše rukovanje, pištolj s vanjskom štrcaljkom deterdženta, robusni elektromotor sa zamjenjivim ugljenim četkicama, radni tlak od 70 bara, 360 L/h te težina od samo 5.8 kg.

Drugi model idealan za navedene zadatke je Villager VHW 120

Pouzdan čistač na hladnu vodu prilagođen je za čišćenje različitih vrsta prljavštine.
Izuzetno je fleksibilan, brzo se sastavlja, dolazi s dosta dodatne opreme te će očistiti i najupornije nečistoće. Njegova glavna prednost su bolje performanse čišćenja uz manju potrošnju vode.

Pranje velikih površina

Za pranje većih površina poput velikih dvorišta, radionica, većih strojeva ili vozila, odaberite neki od snažnijih modela s većom količinom vode i većim radnim tlakom.

Visokotlačni čistač Makita HW1200 ima maksimalni radni tlak od 12 bara te količinu vode od 420L/h. S crijevom dugim 10 metara dohvatit ćete i teže dostupne površine.

Za profesionaolno čišćenje preporučujemo model Makita HW132

Makita HW132 posjeduje ugrađeni sustav namotavanja crijeva zajedno s mogučnošću zaključavanja. Dolazi s gumenim crijevom koje ima čeličnu ruku radi zaštite od savijanja i rotirajućim priključkom za pištolj. Filter za vodu je proziran i nalazi se izvana. Priložena oprema sastoji se od mlaznice, pištolja, rotacijske mlaznice s kopljem, crijevne spojnice, turbo prskalice za vodu, visokotlačnog crijeva i četke. Radni tlak ovog čistača je 120 bara, a količina vode 420L/h. Maksimalna ulazna temperatura vode je 50 stupnjeva, a sam uređaj teži 18.8 kg.

Pročitajte naše ostale blogove i doznajte više informacija o proizvodima i akcijskim ponudama.

Pogledajte i naše ostale proizvode na webshopu ili nas posjetite na adresi J.J. Strossmayera 269, 31 000 Osijek.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem:
e-mail: info@probe.hr
tel: +385 (0)31 500 130
Vaš Probe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.