Proljetni i obrtnički sajam od 15. do 17. ožujkau Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije

Objavljeno

30. Proljetni i 24. obrtnički sajam održat će se u suvremenom i multifunkcionalanom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije od 15. do 17. ožujka 2024. godine. 

Svečano otvorenje sajma je u petak 15. ožujka 2024. godine u 10 sati. Izložbeni prostor će za posjetitelje tijekom tri sajamska dana biti otvoren od 10 do 19 sati uz besplatan ulaz i parkiranje.

Sajam je međunarodnog karaktera te predstavlja značajan gospodarski događaj sa preko 250 izlagača iz zemlje i inozemstva.
Sajam obuhvaća područje poljoprivrede, opreme i uređaja u kućanstvu, tradicijskih i autohtonih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtničkih proizvoda te predstavljanje gospodarskih potencijala općina Osječko-baranjske županije i šire.

PROBE d.o.o. će Vam se predstaviti na sajmu s novim brendom u svojoj vrtnoj ponudi te s drugim vrhunskim i poznatim brendovima.
Predstaviti ćemo Vam novi njemački brend u našoj ponudi – SOLO by AL-KO – vrhunski benzinski uređaji za održavanje vrta.
Na sajmu ćete moći vidjeti uređaje vrhunskih performansi – SOLO by AL-KO traktorske kosilice, benzinske kosilice, robotsku kosilicu, benzinske trimere, lančane motorne pile i drugo.
Na sajmu ćemo Vam predstaviti i asortiman brenda FISKARS koji u svojoj ponudi nudi iznimno kvalitetan vrtni alat za održavanje vrta. Izrada Fiskars alata je od vrlo izdržljivih i kvalitetnih materijala. Alat ima ergonomski oblikovane ručke za ugodniji rad.
Na našem štandu ćemo Vam predstaviti i ponudu dijamantnih reznih ploča za asfalt i beton renomiranog njemačkog proizvođača KLINGSPOR. Ove dijamantne ploče omogućuju kvalitetno i olakšano izvođenje radova. Ploče imaju vrlo visoku učinkovitost i preciznost te dugi vijek trajanja.

Zatražite savjete od naših izlagača na štandu i isprobajte najnovije uređaje za održavanje vrta. Zatražite ponudu za vrijeme sajma i tjedan poslije sajma  elektroničkim putem na e-mail: [email protected] uz posebnu SAJAMSKU AKCIJU do 20% dodatnog popusta za brendove predstavljene na sajmu. 

 

blank

Organizatori sajma su Osječko-baranjska županija, Gospodarski centar Osječko-baranjske županije d.o.o. i Hrvatska obrtnička komora Osječko-baranjske županije, a sponzori su HAMAG BICRO, Cesting d.o.o. i Altrad – Limex d.o.o.. Program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.