Kolekcija alata Ostavite komentar

Svaka kolekcija alata započela je osnovnim alatima. Oni su pomoćnici u gotovo svim radovima, neovisno o njihovoj zahtjevnosti. Neki su naslijeđeni od očeva ili djedova ili su dugo u vašem vlasništvu. Kako se ne biste morali rastati od alata koji vas vjerno služe, usluga servisa alata u tome vam može pomoći.

Osnovni alati poput čekića, kliješta i stega, odvijača i bitova, nezamjenjiv su dio svake kolekcije neovisno o vrsti radova. Ručni alat treba biti kvalitetan i profesionalan, jer vas on prati u svakom poslu i neizostavan je dio kako sitnih popravaka, tako i većih radova. Kako biste izbjegli naknadne prepravke i usavršili svoju preciznost, u kolekciju svakako uvrstite i pomična mjerila, metre i libele.

Za popunjavanje kolekcija koja udovoljava i zahtjevnim radovima, izdvajamo najpoželjnije profesionalne alate:

Bušači čekić Metabo koji dolazi sa setom svrdala u praktičnom transportnom koferu. Za sve radove sa čelikom i betonom izaberite ovu snažnu bušilicu.

Aku udarni odvijač Makita ubrzat će sve vaše radove. Brzo punjive baterije i dodatan akumulator čine ga uvijek spremnim za rad. Zbog lakoće korištenja ovaj aku odvijač zasigurno će vas pratiti na svaku montažu.

Kolekcija alata popunjava se postepeno, te ju je gotovo nemoguće zaključiti. Kako biste ubrzali taj proces preporučujemo setove alata. Ovisno o vrsti vašeg posla, pronađite idealnu kombinaciju za sebe u nekom od mnogobrojnih setova koje vam Probe nudi.

Često se dogodi da kupovina jednog alata zahtijeva još investicija. Uvijek nešto fali, nastavak, listovi ili drugi potrošni materijal. No dodatna investicija povećava vrijednost vaše kolekcije.

U setu je uvijek povoljnije stoga preporučujemo Aku set alata Makita koji dolazi u kombinaciji:

Akumulatorska bušilica-odvijač
DF457D
Akumulatorska ubodna pila
JV183D
Punjač
DC18WA
Akumulator
2 x BL1815G
5 x listovi za ubodnu pilu, vreća

Kada vaša kolekcija dostigne zavidnu razinu, spremni ste za sve vrste radova. No ipak, postoje alati koje rijetko koristite, te nisu isplativa investicija za vašu kolekciju. U tom slučaju najam alata je najlogičnija opcija. Uz ovu uslugu bez velikih investicija, čak i vaša tvrtka spremna je ugovoriti svaki posao.

Alat koji najčešće koristite trebao bi biti vaš najkvalitetniji pomoćnik. Bez obzira jeste li profesionalac sa zavidnom kolekcijom alata ili tek počinjete s popunjavanjem svoje kolekcije. Nikada nije kasno svoju kolekciju popuniti kvalitetnim i profesionalnim alatom.

Pogledajte i naše ostale proizvode na webshopu ili nas posjetite na adresi J.J. Strossmayera 269, 31 000 Osijek.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem:
e-mail: info@probe.hr
tel: +385 (0)31 500 130
Vaš Probe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.