Optrel maske za zavarivanje

Optrel maske za zavarivanje – PROBE Ostavite komentarIli preuzmite katalog ovdje.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Optrel maske za zavarivanje

Optrel maske za zavarivanje su maske vrhunske kvalitete izrade. Probe d.o.o. je ovlašteni distributer švicarske marke Optrel. 1986. godine tvrtka Optrel započinje svoj put i probija granice na području automatskog zatamnjenja kaciga za zavarivanje. Danas je Optrel vodeći svjetski dobavljač proizvoda za zaštitu lica i glave, rješenja za zaštitu disanja i aktivnih sunčanih naočala.

Svake godine isporuče više od sto tisuća proizvoda za zaštitu na radu. Ali Optrel i dalje nije masovni proizvođač. Gotovo svaki proizvod je jedinstven. Prilagođen potrebama kupca.

Optrel i dalje oblikuje posebna kultura obiteljskog poduzeća. Snažne vrijednosti i održivo djelovanje čine nas pouzdanim partnerom. Neprestana težnja za savršenstvom i kombinacija najnovijih tehnologija i materijala s najsuvremenijim proizvodnim procesima ogledaju se u svakom optrelovom proizvodu i jamče njihovim kupcima, uz najvišu razinu sigurnosti, neusporedivu udobnost nošenja i jedinstven dizajn. Optrel maske za zavarivanje jamče svjetski poznatu švicarsku kvalitetu, udobnost tehničku superiornost u odnosu na druge marke.

 

Optrel maske za zavarivanje – globalni igrač

U svemu što Optrel radi, njih i njihove kupce ujedinjuje zajednički cilj. Zajedničko poboljšanje proizvoda.

Tadašnji start-up odavno je postao globalni igrač. Optrel grupa uključuje visoko specijalizirane tvrtke kao što je optrel tec ag, u kojima je povezan cijeli proces razvoja proizvoda. Optrelova prodajna i logistička mreža obuhvaća cijeli svijet, a osiguravaju je  prodajne tvrtke optrel ag, optrel inc. i optrel sports ag.

Optrelov pečat ‘švicarske proizvodnje’ simbolizira dugogodišnju tradiciju uspjeha koje su švicarske tvrtke pokazale radeći u tandemu sa svojim klijentima i partnerima. “Made in Switzerland” više je od slogana.

Optrel se neprestano trudi istaknuti se na globalnom, konkurentnom svjetskom tržištu, nudi najbolju kvalitetu i posluje na najvišoj razini. Optrel je proizveden u Švicarskoj i s ponosom nudi uslugu bez premca svim našim partnerima i kupcima širom svijeta.

Klikom na link pogledajte našu ponudu Optrel proizvoda:
Probe Optrel

OPTREL AG CERTIFIKAT

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column] [/vc_column][/vc_row]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

AAA 2018
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.
Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.