Optrel

Prikazuje se svih 30 rezultata

Optrel maske za zavarivanje su maske vrhunske kvalitete izrade. Probe d.o.o. je ovlašteni distrubter švicarske marke Optrel. 1986. godine tvrtka započinje svoj put i probija granice na području automatskog zatamnjenja kaciga za zavarivanje. Danas su vodeći svjetski dobavljač proizvoda za zaštitu lica i glave, rješenja za zaštitu disanja i aktivnih sunčanih naočala.

Svake godine isporuče više od sto tisuća proizvoda za zaštitu na radu. Ali Optrel i dalje nije masovni proizvođač. Gotovo svaki proizvod je jedinstven. Prilagođen potrebama kupca.

Optrel i dalje oblikuje posebna kultura obiteljskog poduzeća. Snažne vrijednosti i održivo djelovanje čine nas pouzdanim partnerom. Neprestana težnja za savršenstvom i kombinacija najnovijih tehnologija i materijala s najsuvremenijim proizvodnim procesima ogledaju se u svakom optrelovom proizvodu i jamče njihovim kupcima, uz najvišu razinu sigurnosti, neusporedivu udobnost nošenja i jedinstven dizajn. Optrel maske za zavarivanje jamče svjetski poznatu švicarsku kvalitetu, udobnost tehničku superiornost u odnosu na druge marke.

U svemu što ovaj švicarski proizvođač radi, njih i njihove kupce ujedinjuje zajednički cilj. Želimo održivo poboljšati njihove procese.

Tadašnji start-up odavno je postao globalni igrač i uključuje visoko specijalizirane tvrtke kao što je optrel tec ag, u kojima je povezan cijeli proces razvoja proizvoda. Optrelova prodajna i logistička mreža obuhvaća cijeli svijet.

Optrelov pečat ‘švicarske proizvodnje’ simbolizira dugogodišnju tradiciju uspjeha koje su švicarske tvrtke pokazale radeći u tandemu sa svojim klijentima i partnerima. “Made in Switzerland” više je od slogana.

Optrel se neprestano trudi istaknuti se na globalnom, konkurentnom svjetskom tržištu, nudi najbolju kvalitetu i posluje na najvišoj razini. Proizveden u Švicarskoj i s ponosom nudi uslugu bez premca svim našim partnerima i kupcima širom svijeta.

optrel brand

Prikazuje se svih 30 rezultata