BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazuje se 31 rezultat

Optrel maske za zavarivanje su maske vrhunske kvalitete izrade. Probe d.o.o. je ovlašteni distrubter švicarske marke Optrel. 1986. godine tvrtka započinje svoj put i probija granice na području automatskog zatamnjenja kaciga za zavarivanje. Danas su vodeći svjetski dobavljač proizvoda za zaštitu lica i glave, rješenja za zaštitu disanja i aktivnih sunčanih naočala.

Svake godine isporuče više od sto tisuća proizvoda za zaštitu na radu. Ali Optrel i dalje nije masovni proizvođač. Gotovo svaki proizvod je jedinstven. Prilagođen potrebama kupca.

Optrel i dalje oblikuje posebna kultura obiteljskog poduzeća. Snažne vrijednosti i održivo djelovanje čine nas pouzdanim partnerom. Neprestana težnja za savršenstvom i kombinacija najnovijih tehnologija i materijala s najsuvremenijim proizvodnim procesima ogledaju se u svakom optrelovom proizvodu i jamče njihovim kupcima, uz najvišu razinu sigurnosti, neusporedivu udobnost nošenja i jedinstven dizajn. Optrel maske za zavarivanje jamče svjetski poznatu švicarsku kvalitetu, udobnost tehničku superiornost u odnosu na druge marke.

U svemu što ovaj švicarski proizvođač radi, njih i njihove kupce ujedinjuje zajednički cilj. Želimo održivo poboljšati njihove procese.

Tadašnji start-up odavno je postao globalni igrač i uključuje visoko specijalizirane tvrtke kao što je optrel tec ag, u kojima je povezan cijeli proces razvoja proizvoda. Optrelova prodajna i logistička mreža obuhvaća cijeli svijet.

Optrelov pečat ‘švicarske proizvodnje’ simbolizira dugogodišnju tradiciju uspjeha koje su švicarske tvrtke pokazale radeći u tandemu sa svojim klijentima i partnerima. “Made in Switzerland” više je od slogana.

Optrel se neprestano trudi istaknuti se na globalnom, konkurentnom svjetskom tržištu, nudi najbolju kvalitetu i posluje na najvišoj razini. Proizveden u Švicarskoj i s ponosom nudi uslugu bez premca svim našim partnerima i kupcima širom svijeta.

optrel brand

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.