BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Macc tračne pile probe

Macc tračne pile Ostavite komentar

O MACC TRAČNIM PILAMA

Tračne pile se smatraju kapacitetnim tipom strojeva za rezanje, što ih čini izvrsnim za velike količine posla.

S vodoravnom oštricom, kvaliteta reza je dobra na tračnim pilama, međutim, imajte na umu da list tračne pile ne traje vječno. Listovi tračnih pila se lako mjenjaju, tako da možete baciti staru i tupu oštricu i zamijeniti je novom bez ikakvih problema.

 

ZAŠTO IZABRATI MACC TRAČNE PILE

S više od 35 godina u industriji proizvodnje pila, MACC je međunarodno poznat po vrhunskoj kvaliteti i inovativnom asortimanu proizvoda. Sve MACC pile su pouzdani, teški strojevi proizvedeni u Italiji najviše kvalitete.

Probe d.o.o. nudi široku ponudu pila koje su dobro prilagođene industriji proizvodnje čelika. Raspon također uključuje ručne strojeve, poluautomatske kao i potpuno automatske tračne pile.

 

MANUALNE TRAČNE PILE

Ručne tračne pile zahtijevaju od operatera da postupke rezanja izvodi ručno, poput pomicanja materijala kroz rez i stezanja materijala u škripac. Ručka za povlačenje može se koristiti s mehanizmom za okidanje ili se hidraulički spuštajući cilindar može postaviti za izvođenje rezanja u modelima ručnih tračnih pila.

U našem asortimanu manualnih tračnih pila imamo impresivne strojeve za rezanje koji su prikladni i za opću upotrebu i za industrijske svrhe. Svi naši modeli ručnih tračnih pila imaju prekidač s ručnim pomicanjem prema dolje za male brze rezove, dvostruke načine rada, podesivi graničnik materijala za ponavljajuću proizvodnju, ugrađen sustav recirkulacije rashladne tekućine i dvosmjernu zakretnu glavu.

Bilo da odaberete model MACC Special 215M s trofaznim motorom od 0,6-0,8 kW i šrinom rezanja od 215mm do modela MACC Special 411M s trofaznim motorom od 0,9-1,6kW i širinom škripa od 400 mm, možete očekivati ​​istu kvalitetu talijanske proizvodnje na visokoj razini kao uvijek dobiti uz MACC.

Tračna pila MACC Special 215 M

 

POLUAUTOMATSKE TRAČNE PILE

Poluautomatske tračne pile idealna su opcija ako želite vrlo precizne rezove što je moguće brže i učinkovitije, a pritom i sigurno. Ovi strojevi automatiziraju sve bitne elemente procesa rezanja kako bi olakšali rad.

Nakon što se postave željena brzina napredovanja i brzina oštrice i kada se materijal koji treba rezati postavi na točku rezanja, vaša poluautomatska tračna pila može učiniti ostalo.

Naše poluautomatske tračne pile dolaze u različitim veličinama i kapacitetima. Međutim, svaki od njih slijedi isti automatizirani proces. Automatizirani postupak za poluautomatske tračne pile je sljedeći:

 • Materijal umetnut od strane operatera
 • Gumb za pokretanje pritisnut od strane operatera
 • Stega steže materijal
 • Motor oštrice se pokreće
 • Jaram se spušta i reže materijal
 • Motor oštrice se zaustavlja
 • Jaram se podiže i škripac se otvara

Jedini model koji ne slijedi ovaj proces je Macc Special 702 GA koji ima dodatnu značajku automatskog zakretanja pile za postavljanje kuta nakon pritiska na gumb za pokretanje. Ovaj model također ima najveći kapacitet rezanja od 550 mm, dok drugi poluautomatski modeli imaju najveći kapacitet rezanja između 260 mm i 460 mm.

Pila tračna MACC Special 280 CSO

 

POTPUNO AUTOMATSKE TRAČNE PILE

Tračna automatska pila CNC hidraulička za rezanje pod 90°, u skladu je sa svim CE sigurnosnim propisima.
U opremi je 39 programa, od kojih je svaki sastavljen od 60 koraka, sveukupno 2340 pozicija rezanja s brojačem obradka.
Automatski ciklus rezanja.

Način rada:

 • Umetanje materijala.
 • Zatvaranje nepomičnog škripca.
 • Pokretanje rezne trake i spuštanje jarma s dostavom emulgirajuće tekućine do završetka rezanja i povratak dodavača u početnu poziciju.
 • Jaram sa zaustavljenom reznom trakom vraća se u početnu poziciju gore.
 • Otvaranje nepomičnog škripca.
 • Ponavljanje ciklusa.
 • Dodavač posredstvom kugličnih vijaka.
 • Numerička kontrola količine i dužine reza.
 • Hidraulički agregat s podesivim tlakom za odrezivanje
 • Napinjanje trake izvedeno preko tanjurastih opruga, te s električnom kontrolom napetosti trake.
 • Uređaj za čišćenje s četkicom.

Tračna pila MACC Special 391 AV

 

KUPITE MACC TRAČNE PILE

Razumijevanje prednosti svake opcije tračne pile nije jednostavan zadatak, zbog čega smo mi tu da vam pomognemo. Želimo biti sigurni da naručite ispravne strojeve za tračne pile s pravim skupom značajki i prednosti za željene primjene.

Nazovite nas na 031/500-130 ili nam pošaljite e-poštu na [email protected] kako biste postavili upit i dobili savjete i preporuke od našeg iskusnog tima.

Odgovori

Brza prijava s:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite poruku/upit

  Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.