BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Team building – KUPJAK, GORSKI KOTAR – listopad 2023. Ostavite komentar

Prošlog vikenda tim Probe posjetio je Gorski kotar u sklopu svog team buildinga. Cilj ovog izleta bio je jačanje međuljudskih odnosa među članovima tima kroz druženja, timske igre, izlete i druge aktivnosti. Uz užurbani tempo posla, tijekom radnog dana ostaje nam vrlo malo vremena za druženje i privatne razgovore, stoga je ovakav oblik druženja bio iznimno koristan za tim.

Tijekom vikenda bavili smo se različitim aktivnostima od pikada, streličarstva, kartanja pa sve do roštiljanja, pjevanja i šetnji po prekrasnoj prirodi.

Smješteni smo bili u srcu Gorskog kotara, Kupjaku. Uživali smo u prekrasnoj prirodi koja ima posebnu čar u ovo doba godine kada je obojana u bezbroj boja, a vremenske prilike također su nam bile naklonjene.

Subotnje popodne bilo je rezervirano posjeti jedinstvene špilje Lokvarke. Posebno atraktivna špilja, u koju se prilikom turističkog posjeta spušta na dubinu od 70 m, zaista ostavlja bez daha.

Bio je to vikend za vrhunsko druženje i opuštanje. Uz ovakav vrhunski tim bilo je i unaprijed jasno da će to biti jedan nezaboravan, edukativan i zabavom ispunjen vikend.
Puni energije i motivacije, uz ojačani timski duh, vratili smo se poslovnim obvezama.

TIM PROBE

 

 

Odgovori

Brza prijava s:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00