BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 600kn (do 30kg)

Optrel swiss air probe

Optrel – Swiss Air – Revolucionarni TH3 PAPR sustav Ostavite komentar

Dobrodošli u švicarske Alpe. Dobrodošli u Optrel Swiss Air.

 

Revolucionarni sustav za zaštitu dišnog sustava TH3 blower iz Optrela.

Disanje znači život. Optrel Swiss Air sustav za zaštitu disanja dovodi čist zrak za disanje u vašu okolinu i omogućuje vam da dišete onoliko slobodno koliko inače možete uživati ​​samo na otvorenom u prirodi.

Mnoga radna mjesta i javni prostori stvaraju emisije onečišćujućih tvari kao što su dim, čestice čađe, čvrste čestice ili virusi koji mogu ući u pluća kroz nos, grlo i dušnik, uzrokujući astmu, kronični kašalj, bronhitis ili druge respiratorne bolesti, uključujući rak pluća . S optrel swiss air sustavom za zaštitu dišnog sustava uživate u svježem zraku, potpuno neovisno o vašoj aktivnosti i vašoj ostaloj zaštitnoj opremi. Omogućuje vam da samostalno i slobodno obavljate opasne poslove.

Temeljni element Optrel Swiss Sir blower sustava za zaštitu dišnog sustava je ventilirana polumaska ​​koja potpuno prekriva područje usta i nosa i opskrbljuje ga pročišćenim zrakom. U području usta i nosa stvara se prostor za disanje koji zahvaljujući pozitivnom tlaku podupire korisnika pri disanju i eliminira naporan otpor pri disanju.

Optrel Filter SWISS AIR PAPR – Ventilirana polumaska

optrel swiss air blog

  • Ventilirana polumaska ​​izrađena od materijala koji usporava plamen potpuno prekriva područje usta i nosa.
  • Pozitivan tlak podržava disanje i sprječava umor.
  • Beskonačno podesiva traka za glavu za sve veličine od XS do XL.Y-crijevo s podesivim okovratnim remenom i fleksibilnim elementima crijeva usmjerava zrak izravno u polumasku.
  • Naramenice za ergonomski savršenu raspodjelu težine superlaganog sustava filtera (samo 550 g).
  • Snažna TH3 filtarska jedinica s inovativnim, ultra ravnim dizajnom. Lagan i udoban za nošenje, vrlo učinkovit u uporabi.
  • Jedinica puhala s automatskom kalibracijom protoka zraka i baterijom visokih performansi od 14 sati za nesmetan radni dan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

AAA 2018
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.
Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.