BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

30. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata te zavarivanja i antikorozivne zaštite BIAM & ZAVARIVANJE u ZAGREBU Ostavite komentar

Posjetite nas na međunarodnom sajmu alatnih strojeva i alata te zavarivanja i antikorozivne zaštite BIAM & ZAVARIVANJE od 9.-12. travnja 2024. godine na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu broj 9, na štandu 5.

Već 20 godina tvrtka PROBE prati trendove u svijetu profesionalnih alata i opreme te nudi svojim kupcima iznimno širok asortiman renomiranih svjetskih brendova vrhunske kvalitete te ovlašteni servis.
Važan dio poslovanja je distribucija uređaja i opreme za zavarivanje, alatnih strojeva za rezanje, brušenje i savijanje, ručnih i električnih alata s priborom, te kompletna oprema za zaštitu na radu.
U svojoj ponudi imamo vlastitu proizvodnju listova tračnih pila prema željenoj dimenziji i ozubljenju.

Na sajmu ćemo Vas upoznati s novitetima i najmodernijim tehnologijama iz svijeta zavarivanja.
Predstaviti ćemo Vam nekoliko renomiranih brendova koji u svom asortimanu nude vrhunske aparate za zavarivanje, stolove za zavarivanje, ventilacijske jedinice za filtraciju zraka te zaštitne maske i odjeću za zaštitu zavarivača.
Predstaviti ćemo Vam i listove tračnih pila za koje imamo vlastitu proizvodnju. Listove tračnih pila izrađujemo prema željenim mjerama i ozubljenju koristeći materijale provjerene njemačke kvalitete vrhunskog proizvođača Robert Röntgen koji je među vodećim proizvođačima tračnih pila za rezanje u Europi.

 
blank
“PRECIZAN I POUZDAN PARTNER PRI ZAVARIVANJU”
 • WECO predstavlja bolja rješenja za unaprjeđenje proizvodnje, optmiziranje vremena intervencije, minimiziranje troškova procesa zavarivanja, uz najviše standarde.
blank
“VENTILACIJSKE JEDINICE ZA FILTRACIJU ZRAKA”
 • Njemačka tvrtka Kemper lider je u tehnologiji na području uklanjanja dima koji nastaje prilikom zavarivanja.
Inovativnim metodama ovi uređaji se prilikom filtriranja zraka u radnom okruženju prilagođavaju potrebama radnika u pogonima čime se zadovoljava zaštita na radu te zaštita okoliša.
blank
“STOLOVI ZA ZAVARIVANJE”
 • Stolovi za zavarivanje osiguravaju ergonomski, precizan i brz rad uz zadržavanje visoke točnosti i ponovljivosti struktura.
  GPPH stolovi za zavarivanje dolaze u tri serije: PRO , PLUS i ECO.

blank

“ZAŠTITA LICA I GLAVE UZ PROVJERENU I VRHUNSKU KVALITETU”
 • Optrel je vodeći proizvođač proizvoda za zaštitu lica i glave pri zavarivačkim radovima. Vrhunsku kvalitetu te sigurnost i udobnost pri radu jamči ova švicarska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom.
blank
“IZBOR PROFESIONALCA ŠIROM SVIJETA”
 • Certificirana zavarivačka odjeća i drugi proizvodi osiguravaju najvišu razinu sigurnosti pri radu.
  Kontinuirana kontrola kvalitete uz podršku testiranja na terenu osigurala je Weldasu svjetsku reputaciju za najkvalitetnije i najinovativnije proizvode za zaštitu tijela zavarivača.

blank

“LISTOVI TRAČNIH PILA – PROIZVODNJA PROBE”
 • U našoj ponudi imamo samostalnu proizvodnju listova tračnih pila prema željenoj dimenziji i ozubljenju, ovisno o potrebama.
  Nudimo širok izbor bimetalnih i karbidnih listova tračnih pila, od standardnih materijala do specijalnih legura.
  Pri izradi koristimo provjerenu njemačku kvalitetu vrhunskog proizvođača Robert Röntgen koji je među vodećim proizvođačima tračnih pila za rezanje u Europi.

 

Za besplatnu ulaznicu za poslovne posjetitelje javite se na [email protected]

Odgovori

Brza prijava s:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite poruku/upit

  Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  Radno vrijeme podrške:
  Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00