WECO

Prikazuje se svih 40 rezultata

WECO predstavlja bolja rješenja za unaprjeđenje proizvodnje, optmiziranje vremena intervencije, minimiziranje troškova procesa zavarivanja, uz najviše standarde.

Weco je talijanska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji uređaja za zavarivanje čija zavarivačka priča započinje još 1997. godine.
Glavni ured i tvornica su smješteni u sjeveroistočnom dijelu Italije. Wecovi uredi, tehnički i projektni odijeli, proizvodnja i skladište rade na nacionalnom i internacionalnom nivou. Širok spektar uređaja za zavarivanje zajedno s velikim lagerom služe Wecu da ispuni zahtjeve svojih kupaca u najkraćem mogućem roku.

Dinamičan menadžment podržan značajnim iskustvom u proizvodnji i prodaji, zajedno sa širokim znanjem o korištenju uređaja za zavarivanje, omogućuje ovoj tvrtki da bude vrlo konkurentna i među najboljima u zavarivačkoj industriji.

Weco jako brine u održivosti okoliša kroz štednju energije, kako bi se minimizirao utjecaj njihovih proizvoda i proizvodnih procesa na okoliš. Gledano sa tehničke strane, Weco se konstantno unaprijeđuje ulažući u nove tehnologije.

Weco na svoje uređaje daje jamstvo od 36 mjeseci.

solo by al-ko brand

Prikazuje se svih 40 rezultata