Fiskars jesenski radovi

Spremni za jesenske radove uz Fiskars alate Ostavite komentar

Davne 1649. godine u Finskoj regiji Pohja osnovana je firma Fiskars i započela s proizvodnjom sjekira. Kao najstarija tvrtka u Europi, Fiskars je poznata u cijelom svijetu po gotovo neuništivim alatima od najkvalitetnijih materijala.

Njihova kompletna ponuda sada je dostupna i u Hrvatskoj!

Višenamjenske i vrtne škare su jedne od najčešćih alata u kućanstvima. Zbog svojih malih dimenzija lako ih je držati u svakoj garaži, radionici, stalku, ladici, polici i sličnim mjestima. Višenamjenska funkcija Fiskars škara poslužit će u raznim situacijama. Fiskars škare stoga mogu poslužiti u domu, vrtu, na poslu, za rezanje cvijeća, manjih, tanjih i debljih grana promjera čak i 4 cm.

Za teško dostupna mjesta Fiskars ima i škare s teleskopskim ručkama koje svaki posao čine lakšim i bržim. U ponudi se nalaze i posebne škare za travu i škare za živicu, a cijelu ponudu možete pogledati u bogatoj kategoriji Fiskars škara.

Drugi najpoznatiji Fiskarsov proizvod svakako su sjekire, koje slove za jedne od najkvalitetnijih sjekira na svijetu. Savršeni omjer težine glave i dužine ručke, najkvalitetniji materijali i pažljiva izrada rezultirali su time da izgledaju lijepo proporcionalno kvaliteti.

Fiskars sjekire poslužit će u raznim situacijama pa ih tako mogu koristiti stolari, majstori, drvosječe, voćari, vrtlari, pa čak i planinari, kamperi i rekreativci. Ma što cijepali ili usitnjavali Fiskars ima iznenađujuće rješenje u svom bogatom programu sjekira.

U cjelokupnoj ponudi Fiskars alata Probe ima ne samo škare i sjekire, već i razne noževe, pile, svrdla, razna sječiva pa čak i poseban kompaktan 2 u 1 oštrač za dugotrajnost vaših oštrica.

Na FISKARS sjekire produženo jamstvo na 25 godina putem web registracije.

Na ostale FISKARS alate jamstvo je 5 godina.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila info@probe.hr i telefona
+385 (0)31 500 130.
Posjetiti nas možete i na adresi J.J. Strossmayera 269, 31.000 Osijek, gdje će vas
dočekati naše stručno osoblje.
Vaš Probe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

blank
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.