BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

nilfisk blog probe

Nilfisk – Provjereni izbor industrijskih usisavača Ostavite komentar

Industrijski usisavači Nilfisk

Industrijski usisavači Nilfisk idealno su rješenje za održavanje, čišćenje i automatizaciju proizvodnje, te su korisni za čišćenje u zatvorenim prostorima i za uklanjanje opasne prašine i dima. Industrijski usisivači također su korisni na mjestima gdje nisu dopuštene emisije prašine, kao što su područja sa strojevima osjetljivim na prašinu i laboratorijima.

Pogledajte cijelu ponudu Nilfisk uređaja klikom na link:

 

CFM Mokro suhi usisavač Model T40 je snažni trofazni industrijski usisavač. Odlikuje ga iznimna usisna snaga i idealan je za prikupljanje tekućina ili teških suhih materijala. To znači da vrlo brzo usisava velike količine metalnih strugotina, prašine i ostalog proizvodnog otpada. Nilfisk CFM T40 L100 Model T40 opremljen je filtrom klase L ili M za skupljanje vrlo fine prašine, štoviše, može ugraditi i apsolutni filter HEPA za skupljanje opasne prašine.

Nilfisk CFM T40 L100 – Mokro suhi usisavač

 

Nilfisk CFM T22 L100 mokro suhi usisavač je snažni trofazni industrijski usisavač. Odlikuje ga iznimna usisna snaga i idealan je za prikupljanje tekućina ili teških suhih materijala. To znači da vrlo brzo usisava velike količine metalnih strugotina, prašine i ostalog proizvodnog otpada. Model T22 opremljen je filtrom klase L ili M za skupljanje vrlo fine prašine, štoviše, može ugraditi i apsolutni filter HEPA za skupljanje opasne prašine.

Nilfisk CFM T22 L100 Mokro suhi usisavač

 

Nilfisk CFM VHO200 industrijski usisavač profesionalne klase namijenjen za mokro usisavanje sa ventilom za brzo pražnjenje spremnika. Idealno je namijenjen je za uklanjanje 60% tekućine i 40% ulja. Kao dodatnu opremu moguće je naručiti metalnu košaru koja skuplja metalne čestice. Također postoji mogućnost odabira više vrsti najlonskih filtera za različite vrste filtracija. Pražnjenje spremnika vrši se ručno pomoću pumpe za istjecanje i kuglastog ventila. Pokreće ga jednofazni motor snage 2,4 kW koji je montiran u zasebnom spremniku i direktno spojen na spremnik. Spremnik za otpadne tvari je odvojiv pa se vrlo jednostavno prazni. Idealan je za korištenje u uvjetima gdje postoji potreba za usisavanjem ulja, nafte i matalnih otpadaka prilikom strojne obrade metala. Nilfisk CFM VHO200 je pogodan za korštenje u prehrambenoj i farmacijskoj industriji gdje postoji potreba za usisavanjem raznih vrsta tekućina,a opet sa različitim stupnjem filtracije.

Nilfisk CFM VHO200 Usisavač industrijski mokro/suho usisavanje ulja All in One

 

Nilfisk Usisavač CFM VHS120 All-In-One #GeneralCleaning je namijenjen industrijsku primjenu i za suho mokro čišćenje. Pruža izvanredan omjer kompaktne izvedbe, usisne snage i cijene.
Standardno je opemljen kompletom nastavaka i crijeva za industrijsko usisavanje kojim se omogućuje brzo i efikasno usisavanje podova kao i teško dostupnih mjesta čak i na visini zahvaljujući crijevu duljine 5 metara.Model je opremljen sa dva bypass usisna motora, L klasom filtera sa ručnim otresačem te spremnikom veličine 35 litara.

Nilfisk Usisavač CFM VHS120 All-In-One

Odgovori

Brza prijava s:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.