Alat kao inspiracija Ostavite komentar

Jeste li se ikad zapitali kada je pravo vrijeme za preuređenje i radove u kući, oko kuće, na vikendici ili u vrtu? Internet i poznanici reći će vam da je pravo vrijeme u proljeće. Zašto? Zato što ste tada puni energije, sve oko vas se budi, želite napraviti promjene u svom životu… A mi tvrdimo da je pravo vrijeme za obavljanje radova onda kada vi to odlučite.

Ako već neko vrijeme razmišljate o preuređenju prostorije u kući ili planirate radove oko kuće možda vas profesionalni alati iz naše ponude potaknu na realizaciju vaših ideja.

Garnitura alata u koferu PROXXON 44dj.

Za manje popravke i preinake uvijek je dobro uložiti u set alata s kojim ćete moći napraviti preinake na namještaju i popravke u prostorijama u kojima provodite vrijeme kad ste kod kuće. Set alata dobro je imati pri ruci i kada trebate sastaviti predmete za uređenje doma kupljene u trgovini ili napravljene u kućnoj radinosti.

Garnitura alata u koferu PROXXON 44dj. sastoji se od 44 alata:

– 12 komada vilasto okastih ključeva veličina 6 – 15, 17 i 19 mm

– Knipex kombinirana kliješta 180 mm

– Knipex vodoinstalaterska kliješta 240 mm

– FLEX DOT set odvijača plosnatih 8.0×1.2 – 5.5×1.0 – 3.0×0,5 mm

– PH2 križni odvijač

– Plosnati odvijač 5.5×1.0 mm

– Ispitivač za autoelektričare s kabelom i krokodil hvataljkama

– Nasadni ključevi veličine 8-10-12-13-14-15-17-19-22 i 24 mm

– Preklopna račna, univerzalni zglob

– Produžeci 125 i 250 mm

– Duga T ručka s kliznim adapterom

– Specijalni nasadni ključevi za svjećice 16 i 21 mm sa vanjskim prihvatom za ključ na prihvatnom dijelu

– Džepni set imbusa 8 – djelni od 1,5 – 8,0 mm

– Proxxon bravarski čekić ( 300 g ) obrađen na obje strane i djelomično poliran, nerazdvojiva grafitna ručka (fiberglas), na prihvatnom dijelu obrađena protiv proklizavanja za prigušenje vibracija.

– Svaki komad alata ima označeno svoje mjesto u koferu.

Aku kutna brusilica Makita DGA504RFE3

Ako se odlučite na radove koji uključuju sječu i brušenje metala, kamena, keramike, stakloplastike ili betona zasigurno će vam dobro doći kutna brusilica. Također, kutne brusilice najbolji su pomoćnik kada trebate rezati, brusiti, grubo obrađivati i skidati hrđu.

Aku kutna brusilica Makita DGA504RFE3 dolazi od svjetski priznatog proizvođača Makita. Ima limitator struje koji se kontrolira elektronski te omogućava zaštitu uređaja od preopterećenja, lampicu upozorenja u slučaju da dođe do preopterećenja, klizni prekidač za početak i zaustavljanje rada te onemogućeno slučajno pokretanje čak i ako je sklopka za početak na poziciji ON.

Akumulatorska bušilica – odvijač Metabo BS14,4 Li

Većina radova koji se odnose na radove u kućanstvu u nekom trenutku zahtijevat će bušenje. Bilo da izrađujete konstrukciju, montirate, sastavljate ili izrađujete predmete za kućanstvo, bušilica će vam praviti društvo.

Akumulatorska bušilica-odvijač Metabo BS14,4 Li ima inovativan Metabo “Brusheless” motor bez četkica koji produljuje vijek rajanja i povećava efikasnost. Tro-brzinski metalni prijenosnik od aluminijskog tlačnog lijeva efikasno odvodi nastalu toplinu i na taj način također produljuje vijek trajanja. ima ugrađeno svjetlo za osvjetljavanje radnog mjesta te prikaz stanja kapaciteta akumulatora.

Ako još uvijek niste spremni izdvojiti novac za kupovinu profesionalnog alata, Probe nudi i uslugu iznajmljivanja profesionalnog alata. Više informacija o najmu alata u Probe-u potražite na sljedećem LINKU.

Pogledajte i naše ostale proizvode na webshopu ili nas posjetite na adresi J.J. Strossmayera 269, 31 000 Osijek.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem:

e-mail: info@probe.hr

tel: +385 (0)31 500 130

Vaš Probe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *