BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–60 od 74 rezultata

Zavarivanje je već dugi niz godina nezamjenjiva tehnika u mnogim proizvodnim procesima. Tehnološki napredak i sve stroži zahtjevi za kvalitetom proizvoda dovode do primjene sve naprednijih materijala, uslijed čega je povećana i potražnja za novim dodatnim materijalima. Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji, znanju i iskustvu u proizvodnji dodatnih materijala za zavarivanje, Elektroda Zagreb d.d. može kvalitetno odgovoriti na zahtjeve i potrebe tržišta. Veći dio asortimana je duži niz godina na domaćem i inozemnim tržištima.

Osluškujuci potrebe tržišta razvojni tim Elektrode Zagreb d.d. neprestano radi na usavršavanju postojećih kao i na razvoju novih dodatnih materijala za zavarivanje. Kvalitetu dodatnih materijala za zavarivanje Elektroda Zagreb prati kroz cijelokupni proces proizvodnje (od sirovine do gotovog proizvoda) i posjeduju odobrenja svih velikih certifikacijskih kuća (American Bureau of Shipping, Bureau Veritas, Hrvatski registar brodova, Det Norske Veritas, Germanischer Lloyd, Hrvatske željeznice, Lloyd’s Register of Shipping, Registro Italiano Navale, Russian Maritime Register of Shipping, Technischer Überwachungs Verein), a svaka proizvedena šarža dodatnog materijala popraćena je tvorničkom svjedodžbom, naravno uključujući i “3.1 certifikat” prema zahtjevu kupca.

Elektroda Zagreb d.d. U cilju postizanja što veće kvalitete proizvoda svakodnevno ulaže u modernizaciju opreme, kadrovsko usavršavanje i školovanje te još intenzivniji znanstveno-istraživački rad. U prilog tome govori i činjenica da od rujna 2006. godine posluju na novoj lokaciji u Zaprešiću. Osnova poslovnosti Llektrodi Zagreb je povećanje kvalitete, koje se temelji na analitičkom istraživanju tržišta, razrađenoj razvojnoj i poslovnoj politici, a sve u cilju zadovoljenja potreba tržišta i kupaca.

Elektroda zagreb brand

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.