BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Sortiraj proizvode
Filtriraj proizvode

Prikazuje se 51 rezultat

Sve je počelo 1649. godine kada je danski trgovac Peter Thorwöste osnovao željezariju u južnoj Finskoj za proizvodnju lijevanog željeza i kovanih proizvoda.

U Fiskarsu je željezo korišteno za proizvodnju čavala, žice, noževa, motika i lijevanih proizvoda poput lonaca i drugih stvari. Lijevano željezo je slano u Švedsku.

Upravo iz ovog perioda potječe Fiskarsova tradicija implementiranja reforme i inovacija.

1967. godine proizvodene su prve ikonske škare s narančastim drškama. Uskoro su postale Fiskarsov najpoznatiji proizvod.

Njihova narančasta boja slučajno je dobivena, kad je izrađivač prototipa iskoristio narančastu boju u stroju koja se koristila za proizvodnju drugih Fiskarsovih proizvoda toga vremena.

Krajem 1960.-ih Fiskars je napustio proizvodnju čelika te su proizvodi široke potrošnje postali glavni grana proizvodnje.

Ekspanzija Fiskarsa započela je otvaranjem tvornice škara u SAD-u. Otvaranje tvornice i inozemnih prodajnih ureda postalo je temelj za međunarodnu trgovinu, rastuće tržište i vrijedno trgovačko i profesionalno iskustvo.

U 21. stoljeću Fiskars je fokusiran na robu široke potrošnje te se širi kroz akvizicije.
Kupovinom Iittala u 2007. ojačalo je Fiskarsovu poziciju kod proizvoda kućanskog pribora, dok im je kupovina Royal Copenhagen u 2013. nadopunila Fiskarsovu ponudu posuđa s finim ručno oslikanim porculanom što je ojačalo tvrtku u nordijskim zemljama i Aziji.

Leborgne je ojačao položaj tvrtke u poslovanju vrtlarskim alatima.

Od 2008. godine Fiskars se dosljedno razvio u fokusiranu i učinkovitu tvrtku za široku potrošnju.

Fiskars je vodeći svjetski dobavljač proizvoda za dom, vrt i prirodu.

Poznata je po funkcionalnosti i ergonomskom dizajnu. Vizija tvrtke stvaranje je korisnog alata kako bi se olakšao svakodnevni život. Tvrtka izrađuje vrhunske noževe i škare koji su neophodni u svakoj kuhinji. Alat Fiskars olakšava rad svakog vrtlara i šumara. Alat je inovativan i prati tehnološki napredak.

Fiskars nudi široku paletu proizvoda od kuhinjskih noževa, vrtnih škara, sjekira, pila i lopata.

fiskars brand

Pošaljite poruku/upit

    Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Radno vrijeme podrške:
    Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00