Makita

Prikazujemo 1–40 od 395 rezultata

O Makiti

MAKITA je Započela s poslovanjem u Sloveniji, u studenom 2011. s novoosnovanom skupinom Makita d.o.o. i zastupništvom za države JV Evrope. Centar za ovaj dio Europe, gdje se nalazi i Slovenija, je bio nekad bio u Austriji, ali se generalno vodstvo u Japanu radi dobre geografske pozicije Slovenije i bolje povezanosti s trgovinom država bivše Jugoslavije odlučilo preseliti sjedište Makita Southeast Europe (MEE) iz Beča u Ljubljanu. Danas MEE sudjeluje s 14 država JI Evrope. U prodajnom programu su profesionalni ručni alati za uporabu na različitim područjima kao što su metalna, drvna, građevinska industrija, alati za rad u vrtu, u šumi te za uporabu u svome domu. Širokom izboru alatki su također priloženi oprema i pribor.

Učinkovita distribucijska mreža u Istočnoj Europi

MAKITA ima gustu mrežu prodavača u Istočnoj Europi koji svakom kupcu MAKITA proizvoda mogu ponuditi prvoklasnu uslugu i profesionalno savjetovanje. Partnerstvo između tvrtke MAKITA i njezinih uvoznika, distributera i prodavača temelji se na velikom uzajamnom povjerenju te je snažno ojačalo tijekom godina, zahvaljujući odličnom iskustvu i obostranom poštivanju. MAKITA podržava svoju prodajnu mrežu u gotovo svim dijelovima Istočne Europe, dobro obrazovanim instruktorima za upravljanje uređajima. Prednost Makite je i uspostavljena i raširena servisna mreža, u sjedištu tvrtke u Ljubljani se nalazi i tvornički servis.

Misli usmjerene ka očuvanju okolišu

Postupak proizvodnje koji štedi energiju i uporaba ekološki prihvatljivih materijala jamstvo su Makitinog obzirnog pristupa okolišu.
Uvođenjem novih, ekološki prihvatljivijih materijala i tehnologija, postignuto je osjetno smanjenje pritiska na okoliš.

makita brand

Prikazujemo 1–40 od 395 rezultata