Rontgen sagebander

Prikazujemo 1–40 od 131 rezultata

Robert Röntgen je jedan od vodećih svjetskih proizvođača listova tračnih pila. Röntgenov uspjeh u industriji listova tračnih pila temelji se na dugogodišnjem iskustvu u ulozi dobavljača koji uvijek garantira standard i riješenja po mjeri. Sa širokim spektrom proizvoda od bimetala i karbidnih zubova za rezanje standardnih materjala do super legura, Röntgen isporučuje visokokvalitetne listove za Vaše potrebe.

Pouzdana i cjenovno pristupačna performansa na Vašim tračnim pilama je zajamčena. Uvjerite se i sami, naručite listove tračnih pila po Vašoj mjeri na probe.hr.

Tvrtka Robert Röntgen GmbH & Co. K je osnovana 1899. godine i bazirana je u Remscheidu, u srcu njemačke alatne industrije.
Kontinuirana poboljšanja u procesu proizvodnje su rezultirala time da je RÖNTGEN postao jedan od vodećih proizvođača bimetalnih i karbonskih listova tračnih pila. Takva pozicija na tržištu se temelji na cilju da proizvodi budu najviše kvalitete, također i filozofiji i procedurama DIN EN ISO 9001:2008.

Sa više od 100 godina iskustva u proizvodnji listova tračnih pila, Röntgen je tu da Vas uvjeri u kvalitetu svojih proizvoda.

rontgen brand

Prikazujemo 1–40 od 131 rezultata