Ruko

Prikazujemo 1–40 od 182 rezultata

Ruko u svojoj ulozi proizvođača za rezanja metala uvijek traži ideju za nove proizvode. Konstantno se radi na poboljšanju i postojećih proizvoda kako bi se podigla produktivnost kod krajnjih korisnika. Fokus u proizvodnji je orijentiran prvenstveno na potrebe kupaca.

Ruko GmbH Precision Tools ima modernu mašineriju visokih proizvodnih kapaciteta. Ruko uvijek ulaže u najmodernije tehnologije u svojim proizvođačkim tvornicama sa ciljem stalnog povećanja produktivnosti. Potpuno automatski CNC centri omogućuju najvišu preciznost i fleksibilnost u produkciji alata za rezanje metala. Rezultat toga je jedan od svjetskih najmodernijh procesa proizvodnje.

Kontrola kvalitete RUKO GmbH Precision Tools garantira konzistentnu visoku kvalitetu proizvoda. Koristeći modernu optičku opremu za ispitivanje, individualni podaci mjerenja alata su zabilježeni, spremljeni i pregledani. Tokom procesa proizvodnje kvaliteta se provjera redovno.

Rukov standard kvalitate dobio je certifikat DIN EN ISO 9001:2015. DIN EN ISO 9001:2015 sustav je temeljen ne samo na savršenoj kvaliteti proizvoda, također je baziran cjeloukupnoj kvalitetei u svim područjima tvrtke, tako potrvđujući dugotrajnu i integralnu filozofiju kvalitete.

Od 1990. godine, sjedište RUKO GmbH je lociranu u Holzgerlingenu, blizu Stuttgarta u Njemačkoj. Na istoj lokaciji su glavni ured, proizvodnja i skladište. Još jedna tvornica je smještena u Kyjovu u Češkoj republici.

Ruko brand

Prikazujemo 1–40 od 182 rezultata