Probe – ovlašteni Makita servis Ostavite komentar

Kvarovi su česta pojava kada redovito koristite alat. Kod kuće, na poslu, veliki ili mali radovi.. prije ili kasnije alat koji koristite će se istrošiti ili će doći do kvara te će mu biti potreban servis. Kada do toga dođe, možete nas kontaktirati i prepustiti svoj alat u sigurne ruke naših servisera.

Probe je ovlašteni Makita servis. Neovisno jeste li pravna ili privatna osoba Makita alat možete nam poslati na servis iz svih dijelova Hrvatske.

Servisni centar nalazi nam se u poslovnici u Osijeku, adresa: J. J. Strossmayera 269, a popravak traje jedan do dva radna dana. Servisiramo i alate pod jamstvom i alate kojima je jamstvo isteklo. Ako je popravak Vašeg alata pod jamstvom, trošak slanja u oba smjera snosimo mi – javite nam se i poslat ćemo dostavnu službu da pokupi Vaš alat. Ako je jamstvo alata isteklo trošak slanja u oba smjera snosite Vi.

Isteklo Vam je jamstvo? Ne brinite, niste u velikom trošku. Obratite nam se s povjerenjem. Cijenu servisiranja odredit ćemo prema opsegu posla i kvaru koji se dogodio.

Na osnovu detekcije, serviser ispisuje dijelove koje je potrebno izmijeniti, a potom se sastavlja ponuda, koju Vam dostavljamo telefonski ili putem e-maila, te čekamo Vašu odluku o servisu. U slučaju neprihvaćanja ponude naplaćuje se detekcija prema veličini alata. Mali ili veliki alat, na ugrađene rezervne dijelove, dajemo vam garanciju od 6 mjeseci. Plaćanje? Prema dogovoru, avansno ili virmanski.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem:
e-mail: info@probe.hr
tel: +385 (0)31 500 130
ili nas posjetite na adresi J. J. Strossmayera 269, 31000 Osijek.
Vaš Probe.

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *