Radne svjetiljke Ostavite komentar

Dolaskom toplijeg vremena produžuje se naš boravak na otvorenom, a samim time i radni dan. Osvjetljenje radnog prostora, bilo na otvorenom ili u zatvorenom bitna je stavka koja pridonosi produktivnosti i olakšava rad. Osvjetljenje prostora na kojima nije dostupna električna energija, teško dostupnim mjestima te mračnim kutovima zadatak je akumulatorskih i LED svjetiljki.

Imati prijenosno svjetlo pomoći će vam da se riješite glomaznog žičanog spoja u vašoj radionici. Kada birate radna svjetla, LED svjetla su najbolji izbor zbog svoje male potrošnje energije i dugog radnog vijeka. Neke radne svjetiljke imaju vodootporne sposobnosti (IP64 ili više). LED je također vrlo energetski učinkovit pa se povećava trajanje baterije prijenosnog reflektora. Osim toga, trebamo pogledati lumene (svjetlinu) svjetiljke za bolji i ugodniji rad.

Svjetiljka LED + teleskopski magnet 2u1

Ako tražite malu pouzdanu svjetiljku koja stane u svaki džep, onda je Set BGS – LED svjetiljka s magnetnim alatom za podizanje pravi odabir za vas. Svjetiljka ima produživi teleskopski magnetski podizač dužine od 170 do 545 mm s fleksibilnom rukom za podizanje metalnih predmeta kao što su vijci, kovanice, manji alati i slično. Praktično kućište od aluminija obuhvaća malen, ali snažan alat s magnetskom snagom držanja predmeta težine do jednog kilograma. Jako LED svjetlo pripada u 3. razred energetske učinkovitosti, a set uključuje i 4 LR44 baterije.

Akumulatorska svjetiljka Makita DML185

Robusna i otporna akumulatorska svjetiljka Makita DML185 jeftin je dodatak vašem setu makita akumulatorskih alata. Glava svjetiljke može se namještati u 4 položaja pod kutom 0°, 45°, 90° i 110° pružajući optimalno osvjetljenje u svakoj situaciji. Protuklizna ručka s ugrađenim gumenim jastučićem te težina svjetiljke od 0,70 kg omogućuju lako rukovanje i udobnost pri radu. Vrijeme rada s jednom baterijom od 18V je 9:10 h. Svjetiljka se isporučuje bez akumulatora i punjača.

Akumulatorska svjetiljka Makita BML186

Zahvaljujući LED tehnologiji, Akumulatorska svjetiljka Makita BML186 ima dugi vijek trajanja i visoku učinkovitost. 6 LED dioda visoke učinkovitosti za dugo, kontinuirano i jako osvjetljenje te dva stupnja jačine svjetla zadovoljit će i najzahtjevnije majstore. Kompaktan dizajn, podesiva traka na ruci s patentnim zatvaračem te težina od samo 0,54 kg omogućavaju praktičnu i laganu uporabu. Predviđeno vrijeme rada je 1500/3000 min, a preporučena akumulatorska baterija 18V. Svjetiljka se isporučuje bez akumulatora i punjača.

Akumulator Makita 18V

Za Makita akumulatorsku svjetiljku potrebna vam je Makita univerzalna baterija koja odgovara na više od 200 alata, a o kojoj ste mogli već čitati na našem blogu. Naša preporuka je Makita BL1850B 18V.

Bežična savitljiva SMD LED lampa Irimo L31

Bežična savitljiva svjetiljka za svaku radionicu definitivno je Lampa radionička LED IRIMO L31. SMD LED baterijska lampa velike snage ima funkciju usmjerene i rasute svjetlosti u jednoj jedinici. Dvostruke preklopne kuke rotiraju se 360 stupnjeva, a pojas za ruku te kuka na vrhu za vješanje omogućavaju praktično rukovanje i pozicioniranje svjetiljke. Jak magnet i dvostruki magnet sa zadnje strane omogućuju smještanje na metalne površine i hvatanje manjih predmeta. Svjetiljka ima Li-ion bateriju 3,7V/2000mAh s vremenom punjenja i trajanja od 4h. Težina 230gr. Jačina svjetla:  Glavno: 170 lm / Pomoćno: 50 lm.

Naglavna Metabo LED lampa

Naglavna LED lampa METABO lagane konstrukcije sa spremnikom za baterije smještenim na stražnjoj strani glave za bolju distribuciju mase izvrstan je odabir za majstore kojima obje ruke trebaju biti slobodne tijekom rada, a svjetlost usmjerena u smjeru pogleda. Metabo naglavna lampa ima 5 funkcija svijetljenja i mogućnost zumiranja svjetlosti. Omogućuje 300 minuta nesmetanog rada i otporna je na vodu.

Pogledajte i ostale naše proizvode na webshopu ili nas posjetite na adresi J. J. Strossmayera 269, 31000 Osijek.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem:

e-mail: info@probe.hr

tel: +385 (0)31 500 130

Vaš Probe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *