BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 99,99 € (do 30kg)

Servis

Probe servis

Probe d.o.o ovlašteni servis za električne i akumulatorske alate proizvođača Makita, Metabo, Ruko, SOLO by AL-KO, Nebes, MACC i Kemper te uređaja za zavarivanje Weco.

Ako uređaj trebate servisirati, molimo da provjerite dokumentaciju o ovlaštenom servisu koju ste dobili uz uređaj te postupite u skladu s uputama ovlaštenog servisa.

Ukoliko se radi o kvarovima unutar jamstvenih rokova, što ne podrazumjeva kvarove nastale unutar 14 dana od preuzimanja pošiljke ili neispravnosti koje su utvrđene nakon samog preuzimanja pošiljke, kupac treba izravno kontaktirati ovlašteni servis u skladu s uputama na jamstvenom listu. Kupcu šaljemo dostavu po alat u oba smjera.

U slučaju da je naručeni proizvod neispravan, ne odgovara opisu na stranici ili jednostavno ne ispunjava očekivanja kupca moguće je, u roku 14 dana od primitka narudžbe, napraviti zamjenu ili povrat proizvoda. Nakon isteka roka od 14 dana kupca usmjeravamo na ovlašteni servis, u skladu s jamstvenim uvjetima i uputama navedenim u jamstvenom listu.

Za sva pitanja molimo da nas kontaktirate na telefon 031/500 130* ili putem e-maila: [email protected].

*Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.


   

   

  Pošaljite poruku/upit

   Molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

   Radno vrijeme podrške:
   Pon - Pet 07:00 - 17:00, Subota 08:00 - 13:00