Sezona benzinskih alata

Sezona benzinskih alata pred vratima Ostavite komentar

Sezona benzinskih alata je počela. Toplije vrijeme koje nam dolazi sa sobom donosi mnogo malih “radosti”, neke od njih su i košnja trave. Kako bi vam olakšali sami proces košnje naša preporuka je svakako samohodna motorna kosilica sa četverotaktnim benzinskim motorom koja je prije svega lagana za upotrebu što znači da sami posao možete delegirati i nekom od svojih ukućana.

Jedna od naših preporuka je svakako motorna kosilica Makita PLM4628N. Riječ je o samohodnoj kosilici sa ručkom za glatko rukovanje, podesivom u tri koraka. Ergonomska ručka za jednostavno manevriranje te kućište od čvrstog čelika čini ovu kosilicu jednostavnom za upotrebu, a opet otpornom na razne izazove poput visoke trave.

Dodatna prednost je montaža košare za travu koja je praktična ukoliko ne želite dodatno vrijeme trošiti na grabljanje. Košara se jednostavno prazni i svakako je dobra stvar pogotovo ako imate svoj kompost. Također ono što smo uočili je dodatan otvor za izbacivanje materijala  koji se pokazao veoma koristan za veće površine. Kućište se sastoji od ugrađene ručke za jednostavan transport tako da se lako ubacuje u automobil ili prikolicu.

Nadamo se da su vam ove informacije bile od koristi, a za više informacija o široj ponudi kosilica saznajte na:

https://probe.hr/kategorija-proizvoda/strojevi-i-uredaji/benzinski-vrtni-alati/motorne-rotacijske-kosilice/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

blank
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.