Cijena na upit

Set nasadnih ključeva PROXXON 1/2” 8-34 mm 29-djelni

(1 recenzija korisnika)

29 dijelna garnitura nasadnih ključeva za velike sile naprezanja od 8 – 34 mm. Najviša kvaliteta, premašuje DIN/ISO zahtjeve za čvrstoćom i obrtnim momentom.

579,90 kn 682,74 kn

Jedna cijena za sve vrste plaćanja
Jamstvo 2 godine
Rok isporuke unutar 2-5 radnih dana
Mogućnost povrata Unutar 14 dana
Načini plaćanja Plaćanje pouzećem, opća uplatnica ili Internet bankarstvo, kartična naplata
29 dijelna garnitura nasadnih ključeva za velike sile naprezanja od 8 – 34 mm. Najviša kvaliteta, premašuje DIN/ISO zahtjeve za čvrstoćom i obrtnim momentom.
Pojedinačna tolerancija na visokoj razini koja  prelazi granice norme. Za garniture nasadnih ključeva naši testni  mehaničari preferiraju metalne kutije: čvrste, kompaktne – ključevi su jasno posloženi i zauzimaju malo prostora.
Na poklopcu kutije nalazi se tablica sa oznakama od M 1,6 – M 24 sa preporučenim silama zatezanja. Sistem za promjenu smjera ugrađen direktno u mehanizam račne. Nekoliko od 44 zuba pouzdano prenosi veliki okretni moment.
Gumb za brzo odvajanje nasadnog ključa. Glava i tijelo račne napravljene iz jednog komada kovanog CrV čelika. Dvostruko poniklana i kromirana sa mat završnom obradom. Drška od NEOPRENA otpornog na ulje i kiseline, s rupom za odlaganje. Svi nastavci i pribor iskovani su iz 31Crv čelika. Udio visokokvalitetnog karbona osigurava konstantnu čvrstoću.Dubinsko, ravnomjerno kovanje garantira sigurnost na šesterokutnom  prihvatu i neće predstavljati problem pri kontaktu sa maticom. Tanka stjenka ključa omogućuje bolji prihvat i održava snagu za veliko opterećenje. Ulazni žlijeb dozvoljava ključu da lagano klizne po stjenkama. Mašinski obrađen četverokutni prihvat osigurava račni pravilan prihvat. Počevši sa promjerom vanjskog ruba ključa od 19mm sužava se prema četverokutnom kraju radi lakšeg rukovanja. Dvostruko niklana i kromirana izvedba osigurava optimalnu zaštitu vanjske površine.SADRŽAJ PAKIRANJA:

Prihvat ključeva 1/2″

Raspon ključeva 8-34 mm

Duboki nasadni ključevi za vijke sa ispupčenom glavom 10, 13 i 17 mm

Ključevi za svjećice 16 i 21 mm

T-ručka

Metalni kovčeg

Brand

PROXXON

Na temelju 1 recenzije

5.0 cjelokupno
1
0
0
0
0

Dodajte recenziju

  1. Mladen Dolenec (Potvrđen vlasnik)

    Kvalitetan i izdržljiv set alata. Više nego zadovoljan.

    Mladen Dolenec

blank
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.