Cijena na upit
Akcija!

Ključ nasadni PROXXON 1/4“ 36-dijelni

299,90 kn 350,50 kn

Jedna cijena za sve vrste plaćanja
Jamstvo 2 godine
Rok isporuke 2-5 radnih dana
Mogućnost povrata Unutar 14 dana
Načini plaćanja Plaćanje pouzećem, opća uplatnica ili Internet bankarstvo, kartična naplata

Garnitura za precizne mehaničare s račnom 1/4″, 36-djelna. Najviša kvaliteta, premašuje DIN/ISO zahtjeve za čvrstoćom i obrtnim momentom.
Pojedinačna tolerancija na visokoj razini koja prelazi granice norme. Za garniture nasadnih ključeva naši testni mehaničari preferiraju metalne kutije: čvrste, kompaktne – alat je jasno posložen i zauzima malo prostora.
Na poklopcu kutije nalazi se tablica sa oznakama od M 1,6 – M 24 sa preporučenim silama zatezanja. Sistem za promjenu smjera ugrađen direktno u mehanizam račne. Nekoliko od 44 zuba pouzdano prenosi veliki okretni moment.

Gumb za brzo odvajanje nasadnog ključa. Glava i tijelo račne napravljene iz jednog komada kovanog CrV čelika. Dvostruko poniklana i kromirana sa mat završnom obradom. Drška od NEOPRENA otpornog na ulje i kiseline, s rupom za odlaganje.Uključuje dršku odvijača 1/4″ s prihvatom 1/4″. Na drški s gornje strane prihvat 1/4″ za račnu ili T-ručku. Svi nastavci i pribor iskovani su iz 31Crv čelika.
Udio visokokvalitetnog karbona osigurava konstantnu čvrstoću. Dubinsko, ravnomjerno kovanje garantira sigurnost na šesterokutnom prihvatu i neće predstavljati problem pri kontaktu sa maticom. Tanka stjenka ključa omogućuje bolji prihvat i održava snagu za veliko opterećenje. Ulazni žlijeb dozvoljava ključu da lagano klizne po stjenkama. Mašinski obrađen četverokutni prihvat osigurava račni pravilan prihvat.

Počevši sa promjerom vanjskog ruba ključa od 19mm sužava se prema četverokutnom kraju radi lakšeg rukovanja. Dvostruko niklana i kromirana izvedba osigurava optimalnu zaštitu vanjske površine.

SADRŽAJ PAKIRANJA

Račna 1/4″
Nasadni ključevi 4 – 13 mm
T-ručka, produžetak, zglob i odvijač za nasadne ključeve
Nasadni bitovi za plosnate (4 i 5,5) i križne (PH1 i PH2) vijke
Torx (TX20, 25, 27, 30)
Nasadni bitovi za imbus ključeve (3, 4, 5 i 6)
Klasični imbus ključeve -1,25; – 1,5; – 2,0; – 2,5 i -3,0 mm

Brand

PROXXON

Na temelju 0 recenzija

0.0 cjelokupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti ocjenu “Ključ nasadni PROXXON 1/4“ 36-dijelni”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.

blank
Zlatni pečat AAA Probe d.o.o.